Grafisk form

IG24_omslag
Inspirationsguide nr 24, hösten 2014. Ämne: Människor emellan. Goda samtal, meningsfulla möten och komplexitet.

Jag tycker om att ge form åt mina tankar – i såväl ord som bild. Sedan många år har jag avverkat en mängd olinjerade kollegieblock, fyllda av reflexioner och skisser kring vad jag vill med mitt liv, med nya idéer och funderingar efter något avslutat projekt.

Som redaktör och formgivare för publikationen Inspirationsguide för personlig utveckling och ledarskap, liksom GestaltinFormation webplats, förenar jag många av mina intressen; skrivande, samtal med andra gestaltutövare, grafisk formgivning och förmedlande av ett existentiellt budskap. Sist, men inte minst, att ge utrymme för andra gestaltutövare att synas ut mot omvärlden och ge Gestalt ett ansikte, genom intervjuer och en återkommande gestaltutövarförteckning.

Affisch till Gnesta konstrunda 2014
Affisch till Gnesta konstrunda 2014

Grafisk form är grunden till allt som ska visas fram i media, vare sig det är tryckt eller digitalt, via tidningar, internet eller video.
Behöver du en logotype eller symbol för din verksamhet, förening eller företag? Jag ger gärna skissförslag.
Eller kanske en eller flera illustrationer till ett material som ska visas fram.

Jag har gjort en mängd olika trycksaker genom åren; foldrar, affischer, kort och tidningar. Bl.a. det grafiska materialet till Gnesta konstrunda, som 2014 firar 15-årsjubileum.

Jag har lång erfarenhet av att arbeta i InDesign, Photoshop och Illustrator, men drar mig inte för att plocka fram min reservoir- eller blyertspenna (eller en akvarell-/kalligrafipensel) för att arbeta på syrafria pappersark med skisser, illustrationer eller konstnärligt genomförda teckningar och målningar.